preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.8 / 10
Lokalizacja
9.8 / 10
Domek
9.7 / 10
Obsługa
9.9 / 10
9.1 / 10
Jakub
Jacuzzi nie dogrzewa wody Do naprawy ale i tak super Widok z tarasu bezcenny
30 Sie 2019
Więcej
7.5 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Katarzyna
Lokalizacja, urok widoków i samego domku i dochodzenia typu jacuzzi i sauna na wielki plus! Świetna lokalizacja! Bardzo blisko do stoku. Dodatkowo jacuzzi i sauna na miejscu! Blisko także do takich miast jak Wisła bądź Ustroń - super!Brak poręczy przy schodach.. niestety wybierając się na wczasy z osobami starszymi (70+) badz małymi dziećmi bardzo trzeba uważać przy wchodzeniu i schodzeniu ze schodów, brak poręczy sprawia że te czynności są niezwykle niebezpieczne dla osób nie w pełni sprawnych fizycznie
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Paweł Durski
Piękne widoki. Dobrze wyposażony i przestronny domek. Bardzo dobra infrastruktura- zaplecze grill jacuzzi.
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Rafał
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Rafal
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Zygmunt
Klimatycznie. Przy wyciągu.
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Wiesława
Blisko do stoku
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Monika
Pobyt udany , domek czysty. Brak piekarnika
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Kinga
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Patrycja
Fantastycznie ;) Świetne miejsce do spędzenia czasu z rodziną czy znajomymi ;) niesamowite widoki no i jacuzzi w każdym domku to super pomysł ;)Jedynym minusem jest brak drugiego prysznica w domku 14- osobowym...poza tym rewelacja ;)
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Adam
Fantastyczny pobyt! Świetna lokalizacja, przepiękne widoki, sympatyczni i pomocni gospodarze, super domki, bardzo dobrze wyposażone. Jaccuzi w kazdym domku + sauna to dodatkowy duży plus. W pobliżu kilka fajnych restauracji, więc jak ktoś nie chce przyrządzać posiłków w domu to jest spory wybór.
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Adam
30 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Joanna W.
Wszystko było ok.Mogły by być jeszcze leżaki do opalania i można wtedy zostać na zawsze.
27 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jakub Kawiak
26 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Alice Z.
wszystko bylo super domek przepiekny a widoki ... polecam z calego serca
21 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Sebastain F.
Super klimatyczne miejsce, pokoje funkcjonalne, ładne, w góralskim stylu, a do tego wszystkiego przemiła obsługa. Serdecznie polecam!
12 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Marta J.
Wszystko nam się bardzo podobało, szczerze polecamy:)
12 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek

Pokoje bardzo czyste, nowiutkie .Bardzo czysto i schludnie,w wyposażeniu wszystko, co potrzebne.

9 / 10 Lokalizacja

Domki w przepięknej okolicy, widok rankiem przecudowny,myślę że zimą to po prostu bajka:)

10 / 10 Obsługa

Bardzo miły i rzeczowy kontakt.W razie potrzeby natychmiastowa reakcja właścicieli.Gorąco polecam.

10 / 10
Monika S.
Świetne polożenie, piękny góralski wystrój w nowoczesnym wydaniu, możliwość korzystania z sauny z widokiem na góry to ogromny plus. Domki na odpoczynek są idealne.
11 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
9 / 10 Obsługa
10 / 10
James G.
Amazing log cabins with stunning views over beskid mountains and three villages. We hired all five cabins for a wedding and our English guests were blown away with them, the owner was exceptionally helpful and nothing seemed to be too much of a problems. Would highly recommend
9 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Domek
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa