preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.6 / 10
Lokalizacja
9.9 / 10
Wyżywienie
9.6 / 10
Pokój
9.5 / 10
Obsługa
9.8 / 10
10 / 10
Anna F.
Wszystko w porządku. Jedyna niedogodność wynikała z hałasu za oknem, pokój wychodził na ruchliwą drogę.
15 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Paulina S.
Super lokalizacja wszędzie blisko, przepiękny widok z pokoju na góry
15 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
9 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Daniel
14 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
JL Azevedo
Perto do centro de Zakopane e com parqueamento gratuito, permite deslocações faceis. Bom valor relação preço/qualidade. Funcionarios prestáveis e simpáticos.Ausência de Elevador mas são apenas 3 pisos, e facilmente se chega ao último. Quartos necessitam renovações que iriam acrescentar mais valor ao hotel.
14 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Małgorzata F.
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Heliosie Przytulny pokoik z łazienką pyszne jedzenie przemiła obsługa Byłam u Państwa już wiele razy i znów się wybieram we wrzesniu
14 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Doda Sroda
13 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Anna
Obfite śniadania, niczego nie brakowało, na bieżąco dokładane. Super lokalizacja. Blisko do atrakcji, sklepów oraz przystanku gdzie można złapać transport do dalszych miejsc. Jest sala zabaw dla dzieci, kącik czytelniczy i mini kuchnia z lodówką do dyspozycji gości.W pokojach usytuowanych od ulicy jest głośno od ruchu samochodów. Ściany również dosyć cienkie.
13 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8 / 10
A M
Kofi ma się dobrze Pyszne ciasto kremowe Szarlotka jest w porządku
12 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Kinga M
12 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Krzysztof G.
Nie ma takiego drugiego hotelu z tak pięknym widokiem na polskie Tatry..
12 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Krzysztof G.
Nie ma takiego drugiego hotelu z tak pięknym widokiem na polskie Tatry..
11 Lip 2024
Więcej
8 / 10
A M
Kofi ma się dobrze Pyszne ciasto kremowe Szarlotka jest w porządku
11 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Kinga M
11 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Alina M.
Super obiekt w bardzo dobrej lokalizacji
10 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój

Czysto i przyjemnie

9 / 10 Wyżywienie

Jedzenie smaczne choć można dodać trochę więcej owoców

10 / 10 Lokalizacja

Super

10 / 10 Obsługa

Bardzo miła i pokocna obsługa

10 / 10
Maria G.
Wszystko super
10 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój

Super

10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
József P.
I like this hotel and staffs.
Dear József, We are very pleased that you chose Hotel Helios again and decided to share your opinion about your stay. Regards and see you next time
9 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Małgorzata W.
Pobyt bardzo udany. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest aneks kuchenny dla klientów. Zawsze można było z niego skorzystać.
8 Lip 2024
Więcej
10 / 10 Pokój

Czysto i wygodnie. Piękny widok z okna na Giewont.

9 / 10 Wyżywienie

Jedliśmy tylko śniadania, które były dobre ale zbyt monotonne.

10 / 10 Lokalizacja

Najlepsza lokalizacja w Zakopanem.

10 / 10 Obsługa

Bardzo dobra obsługa klienta.

10 / 10
Lidia Tatrastyle
7 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Andrzej Kulesza
7 Lip 2024
Więcej
10 / 10
Jacek Szlaga
7 Lip 2024
Więcej