preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
9.1 / 10
Wyżywienie
9.9 / 10
Pokój
9.6 / 10
Obsługa
9.6 / 10
10 / 10
Julian S.
Szanowni Państwo ten PENSJONAT, to nie tylko wypoczynek w rodzinnej atmosferze, to również uśmiech i profesjonalizm organizacyjny pobytu, to szacunek do wykonywanej pracy pracowników pensjonatu, to ich przyjacielskie podejście do każdego gościa, to bajeczny smak potraw, które otacza muzyka kapeli PĘDZĄCE JEŻE i kunszt DJ Dominika. Naprawdę warto jest wracać tam, gdzie sercem jesteś witany. DZIĘKUJEMY SERCEM ZA SERCE, DZIĘKUJĘ JAK ZAWSZE WŁAŚCICIELOM PENSJONATU ,, TATRZAŃSKI DWOREK" JAK RÓWNIEŻ PANI ANI. - Stachniak Julian Błażej prezes Kujawskiego Stowarzyszenia Chorych na Przewlekłą Białaczkę Szpikową w Osięcinach
24 Lis 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
PIOTR
7 Lis 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Rafał Hagemajer
7 Lis 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Alicja G.
oK
7 Lis 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Michał
Czysto, ładnie i bez zastrzeżeń. W pobliżu wyciąg narciarski. Śniadanie w formie bufetu z wielkim wyborem. Stół bilardowy i tenis stołowy.
2 Paź 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Waniczek P.
Wszystko nam się podobało.Jedynie brak windy.
21 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa

Obsługa super.

10 / 10
Maciej
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Evgeniia
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Alina
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Wojciech
18 Wrz 2019
Więcej
7.5 / 10 Pokój
5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Izabela Bzdęga
Bardzo czysto , przytulnie,klimatycznie.Przepyszne śniadanka. Jeszcze tam pewnie wrócimy. Polecam serdecznie
Dziękujemy bardzo. Pozdrowienia od całego personelu oraz od właścicieli Tatrzańskiego Dworku.
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Anna
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Liubov
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Agnieszka
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Anna Treszczyńska-Rodak
Fajne miejsce-polecamy! Stosunkowo niska cena. Miły personel.Smaczne i zroznicowane śniadanie.Przy ruchliwej drodze
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Zapraszamy ponownie. Tatrzański dworek
18 Wrz 2019
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
8.7 / 10
Grzegorz N.
Warto! Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Chętnie wrócimy :) Bardzo dużo plusów: - parking przed budynkiem (łatwy wjazd i wyjazd, wystarczająca liczba miejsc parkingowych) - obiekt jest przyjemny, bardzo fajna jakość, dopracowane szczegóły, przyjemnie jest w nim przebywać :) - pokój bardzo przytulny i sympatyczny, całkiem niezły poziom wyposażenia (duży płaski tv, fajna rozsuwana szafa itd) - łazienka bardzo OK (ogrzewanie podłogowe!) - śniadania są NAPRAWDĘ smaczne (spory wybór wędlin, jajecznica, parówki na gorąco, sałatki itd) - potrawy są na bieżąco uzupełniane - wc przy jadalni - rewelacja! - cena za nocleg w pokoju 2-os była BARDZO atrakcyjnaMinusy są dwa, z czego jeden nie powinien się zdarzyć: 1. Schody wewnątrz budynku (na korytarzu łączącym parter z piętrami) były zakurzone i brudne! I nie był to kurz jednodniowy czy weekendowy... Nie były ogarniane przez jakieś 2-3 dni. Nie będę zamieszczał fotki, ale naprawdę taki stan jest niedopuszczalny w takim obiekcie. Proszę na to zwrócić uwagę. Podobnie zakurzone były rzadziej używane stoły w sali śniadaniowej. Podczas śniadania, gdy zaświeciło poranne słońce, ukazała się spora warstwa kurzu na bocznych stolikach (tych naprzeciwko głównego wejścia do jadalni). Były naprawdę szare od kurzu. Proszę nad tym popracować. 2. Drzwi wejściowe do pokoju są mało dźwiękoszczelne (obudziły nas nocne rozmowy na korytarzu, potem pies, a nad ranem goście z dziećmi)
Bardzo dziękujemy za wyszczególnienie naszych plusów oraz za krytykę oczywiście za zaistniałą sytuację bardzo przepraszamy dołożymy wszelkich starań aby nie miało to u nas już miejsca jak słusznie Pan zaznaczył jest to niedopuszczalne. Jedyne co mogę napisać żeby chociaż troszkę nas usprawiedliwić to to że tuż przed Państwa przyjazdem w piątek zakończyło się u nas odświeżane ścian jak wiadomo po takich czynnościach powstały kurz wymaga kilkakrotnego gruntownego sprzątnięcia co miało miejsce tuż
18 Wrz 2019
Więcej
5 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.1 / 10
Paweł
Pozytywnie szkoda że zaraz na wejściu , mówiąc że mamy rezerwacje starsza pani warkla brak wolnych miejsc. Padły kolejne słowa że my mamy rezerwacje znów warcząc odrzekła że brak miejsc. Dopiero po chwili wyszła młoda kobieta i potwierdziła nasza rezerwacje. Ogólnie wszystko ok polecamStarsza pani warcząca
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
pawel
Pyszne śniadania, bardzo dobre domowe obiady, polecam
Dziękujemy bardzo za tak dobrą ocenę. Pozdrawiamy serdecznie.
18 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra Kubik
11 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Marcin Jałyński
Wszystko super zgodne z opisem i zdjęciami. Przemiły personel, pyszne domowe jedzonko. Duży parking, dobre połączenie z Zakopanem. Polecam z czystym sumieniem!
5 Cze 2019
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa