preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.7 / 10
Lokalizacja
9.3 / 10
Wyżywienie
9.8 / 10
Pokój
9.8 / 10
Obsługa
10 / 10
10 / 10
ciupor
Nic do dać nic ująć wszystko na najwyższym poziomie
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Aleksandra Kusik
20 Sie 2023
Więcej
10 / 10
T C
Za nami kolejne wakacje w Jastrzębiej Górze. Krótkie ale treściwe. Tym razem zacumowaliśmy w willi Global. Obiekt jest zadbany, czysty. Jest w nim dużo swiatła, dzięki przeszkleniom. Parking jest na miejscu. Śniadania są bardzo smaczne. Bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy właścicieli ! Pokoje: Czyste, z balkonem.
20 Sie 2023
Więcej
9 / 10
Marcin DM
Opinia Global Dużo miejsca w łazience, wieszaki, dodatkowe światło nad lustrem. Życzliwy personel. Smaczne śniadania i możliwość zamówienia jedzenia. Lokalizacja i ogród. Wypożyczenie rowerów w cenie pokoju.Brak akceptacji zwierząt. Brak lampki nocnej przy każdym łóżku.
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
T C
Za nami kolejne wakacje w Jastrzębiej Górze. Krótkie ale treściwe. Tym razem zacumowaliśmy w willi Global. Obiekt jest zadbany, czysty. Jest w nim dużo swiatła, dzięki przeszkleniom. Parking jest na miejscu. Śniadania są bardzo smaczne. Bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy właścicieli ! Pokoje: Czyste, z balkonem.
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10
ciupor
Nic do dać nic ująć wszystko na najwyższym poziomie
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Aleksandra Kusik
19 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Paulina M.
Ogólna ocena bardzo dobra, obiekt zadbany, duży parking, piękny ogród z placem zabaw dla dzieci. Dzieci bardzo zadowolone z kąciku zabaw.
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój

Pokoje czyste, dobrze wyposażone (ręczniki, czajnik, szklanki, parawan na plażę), łóżka wygodne, pomieszczenia funkcjonalne.

10 / 10 Wyżywienie

Śniadania bardzo smaczne, urozmaicone.

10 / 10 Lokalizacja

Położenie obiektu dobre, cisza, spokój, z dala od zgiełku głównej ulicy.

10 / 10 Obsługa

Właściciele/gospodarze bardzo uprzejmi, pomocni.

10 / 10
Aleksandra Kusik
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10
ciupor
Nic do dać nic ująć wszystko na najwyższym poziomie
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10
T C
Za nami kolejne wakacje w Jastrzębiej Górze. Krótkie ale treściwe. Tym razem zacumowaliśmy w willi Global. Obiekt jest zadbany, czysty. Jest w nim dużo swiatła, dzięki przeszkleniom. Parking jest na miejscu. Śniadania są bardzo smaczne. Bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy właścicieli ! Pokoje: Czyste, z balkonem.
18 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Katarzyna H.
Byliśmy już kilka razy i gorąco polecamy :-)
17 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra Kusik
17 Sie 2023
Więcej
10 / 10
ciupor
Nic do dać nic ująć wszystko na najwyższym poziomie
17 Sie 2023
Więcej
10 / 10
T C
Za nami kolejne wakacje w Jastrzębiej Górze. Krótkie ale treściwe. Tym razem zacumowaliśmy w willi Global. Obiekt jest zadbany, czysty. Jest w nim dużo swiatła, dzięki przeszkleniom. Parking jest na miejscu. Śniadania są bardzo smaczne. Bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy właścicieli ! Pokoje: Czyste, z balkonem.
17 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Bogumiła
Pokój wygodny, przestronny i czysty. Bardzo pyszne i urozmaicone śniadania. Każdy znajdzie coś dla siebie. Obiekt położony ok. 1km od morza i centrum, ale dla nas to atut, bo wolimy spokój. Duży parking oraz miejsce do przechowywania rowerów.
16 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bogumiła P.
Obiekt bardzo ładny,przyjemny wystrój, urządzony gustownie. Dużo miejsc parkingowych oraz miejsce do przechowywania rowerów.
16 Sie 2023
Więcej
10 / 10 Pokój

Pokój dwuosobowy przestronny i czysty. Przyjemny wystrój.

10 / 10 Wyżywienie

Śniadania smaczne i urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie.

10 / 10 Lokalizacja

Obiekt położony ok 1 km od morza i centrum, ale dla nas to akurat atut, bo cenimy sobie spokój.

10 / 10 Obsługa

Bardzo mili i uczynni właściciele oraz pani z obsługi. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy.

10 / 10
T C
Za nami kolejne wakacje w Jastrzębiej Górze. Krótkie ale treściwe. Tym razem zacumowaliśmy w willi Global. Obiekt jest zadbany, czysty. Jest w nim dużo swiatła, dzięki przeszkleniom. Parking jest na miejscu. Śniadania są bardzo smaczne. Bardzo się nam podobało. Pozdrawiamy właścicieli ! Pokoje: Czyste, z balkonem.
16 Sie 2023
Więcej
10 / 10
ciupor
Nic do dać nic ująć wszystko na najwyższym poziomie
16 Sie 2023
Więcej
10 / 10
Aleksandra Kusik
16 Sie 2023
Więcej