preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.8 / 10
Lokalizacja
9.7 / 10
Wyżywienie
8.3 / 10
Apartament
9.7 / 10
Obsługa
9.6 / 10
10 / 10
Amelia D.
Bardzo fajna lokalizacja. Apartament H1 urządzony w stylu góralskim na najwyższym poziomie, człowieka czuł się w nim tak choćby był w Tatrach. Bardzo wygodne łóżko małżeńskie, nie wspomnę już o sofie która by pomieściła nawet 4 dzieci - mega wygodna. W apartamencie jest wszystko czego człowiek potrzebuje, czujesz się tak choćby byłeś w domu. Garaż połączony z apartamentem jest świetnym rozwiązaniem. Widok z okna roztacza się na panoramę gór. Bardzo blisko do wyciągu. Jesteśmy mega zadowoleni i na pewno jeszcze wrócimy
4 Cze 2023
Więcej
8 / 10 Apartament

Apartamenty po prostu bomba jedynie do czego można było się dotrzepić to mogło by być lepiej posprzątane, i zmiecione pajęczyny a w szczególności na wyższych partiach jak np. lampy, kabina prysznicowa. Wystrój jak najbardziej w naszym guście.

1 / 10 Wyżywienie

Jeden tylko dlatego że nie korzystaliśmy z wyżywienia. Dlaczego nie możemy go oceni

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa

Bardzo miła obsługa, po zgłoszonych telefonicznie awariach, Pan który zajmuje się obiektem bardzo szybko je rozwiązał. Szkoda tylko że osoba sprzątająca apartamenty nie zauważa tak dużych usterek

10 / 10
Artur S.
Wszystko jak najbardziej ok. Bez żadnych zastrzeżeń
3 Cze 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Wyżywienie
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Kolonko
Komfortowo TakTrochę ciasny garaz
30 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Julia P.
Bardzo się podobało jedynie na minus mała ilość ręczników na 4 osoby dostaliśmy tylko dwa duże i jeden mały.
27 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Nadzieja P.
Super lokalizacja, jacuzzi i sauna.
27 Maj 2023
Więcej
8 / 10 Apartament
3 / 10 Wyżywienie

Nie korzystalam

10 / 10 Lokalizacja
5 / 10 Obsługa
10 / 10
Franziska
When I arrived there was a small problem with the key, but Michalina reacted quickly and solved it. The apartment and the Spa are great. The only downside would be the missing kitchen towels, other than that i was very happy with my stay
23 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Zuzanna B.
Brak żelazka w szafce na korytarzu, była jedynie deska a brak osób w trakcie naszego pobytu na recepcji nie pozwolił nam zapytać o szczegóły
17 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament

wszsytko w jak najlepszym porządku

10 / 10 Wyżywienie

nie korzystaliśmy z posiłków

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Ivo
12 Maj 2023
Więcej
7.5 / 10 Apartament
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Marcin
8 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Agnieszka T.
Brak miejsca na parkingu Przeciekający prysznic a w związku z tym ciągle mokra podłoga w łazience.
7 Maj 2023
Więcej
9 / 10 Apartament

Widok na budowę

1 / 10 Wyżywienie

Nie korzystaliśmy z posiłków

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Eiliakaite-Gudžiūnė
7 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
9 / 10
Anna B.
Ogólnie - wszystko było ok. Brakowało naocznego kontaktu z obsługą - kogoś, kto widać, ze obsługuje klienta, pyta, dba, odpowiada na pytania. Wiem, że teraz dążymy do samoobsługi, technika jest bardziej rozwinięta, ale np. osoby starsze, seniorzy mieliby kłopot z m.in. dostaniem się do obiektu, obsługą drzwi, kodów itp. Poza panią, która chyba dbała o czystość w pokojach - nie spotkaliśmy nikogo. Recepcja ładna ale pusta. Ale to taka dygresja. Ogólnie fajny obiekt i wszystko było świetne.
7 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament

Widoku nie oceniam, bo budowa pod oknem to faza przejściowa. Wystrój bardzo ok, wszystko nowe, gustowne i funkcjonalne. Łóżka wygodne, pościel bielusieńka, wszystko ładnie przygotowane na przyjazd gości.

9 / 10 Wyżywienie

Nie korzystałam z wyżywienia ale nie mogę nie dać oceny więc pewnie było OK

10 / 10 Lokalizacja

Fajnie, że nie ścisłe centrum, fajnie, że blisko kolejki. Jak ktoś jedzie w góry to chyba lubi chodzić. Wszędzie było blisko. Atrakcje jakie kto lubi - takie sobie zapewnia:)

9 / 10 Obsługa

Obsługi naocznie nie widzieliśmy. Rozmawialiśmy przez Booking i w dodatku na ogól z "automatem":) :) :) Ale chyba takie czasy.

10 / 10
Dorota S.
Wyposażenie, czystość, przestronność
7 Maj 2023
Więcej
9 / 10 Apartament

Pokój na piętrze bez okna F2 duszny,słaba wentylacja

10 / 10 Wyżywienie

Nie korzystaliśmy, brak tej opcji w ankiecie....

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz H.
Apartament super
7 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Wyżywienie
9 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Joanna Charmułowicz
Obiekt zgodny z ofertą, pokoje czyste i dobrze wyposażone, profesjonalna obsługa służąca poradą
7 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
1 / 10 Wyżywienie

Wyjazd z własnym wyżywieniem

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Klaudia
Apartamenty w dobrej lokalizacji, świetnie wyposażony, czysty i urządzony że smakiem. Polecam!Brak recepcji mimo zapewnien telefonicznych
5 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz
Drobny problem z zamkiem - dziwny system zamykania i otwierania drzwi. Oprocz tego dziwny regulamin (2h po zameldowaniu trzeba sprawdzic czy wszystkie elementy wyposazenia sa na miejscu) - lista wyposazenia schowana w szafce i odkrylem ja dopiero pod koniec pobytu, dodatkowo potencjalne kary za niesegregowanie smieci - 100zl. W opisie byla mowa o lozku malzenskim, a w pozniejszej czesci ogloszenia o dwoch pojedynczych lozkach. Finalnie sie okazalo ze sa dwa oddzielne materace. Oprocz tego wszystko ok, lokalizacja super.
4 Maj 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
8 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Kamila
24 Kwi 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Janina S.
Brak uwak wszystkie oki
23 Kwi 2023
Więcej
10 / 10 Apartament
10 / 10 Wyżywienie

Pobyt bez wyżywienia

10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Karolina K.
Bardzo przyjemny apartament .Duży plus za atrakcje takie jak jacuzzi i sauna . Pyszna kawa z ekspresu i piękny wystrój wnętrz. Jedyny minus to dwa bardzo miękkoe pojedyncze materace na podwójnym łóżku , ktore ciagle sie odsuwały , co było bardzo niewygodne
23 Kwi 2023
Więcej
9 / 10 Apartament
9 / 10 Wyżywienie
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa