preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.5 / 10
Lokalizacja
8.8 / 10
Pokój
9.8 / 10
Obsługa
9.7 / 10
9 / 10
Bettina B.
Alles war super, wir haben uns sehr Wohlgefühl und gut gepflegt
13 Lip 2020
Więcej
9 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
bettina
11 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Robert
9 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
JERZY
DOMEK WYPOSAZONY WE WSZYSTKIE NIEZBĘDNE SPRZĘTY I WYPOSAZENIE :LODÓWKA;ZMYWARKA;EKSPRES DO KAWY,TOSTER ,CZAJNIK ELEKTR.;MOZLIWOSC KORZYSTANIA Z GRILA GAZOWEGONIE MAMY ZADNYCH UWAG
6 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
grzegorz g.
całość spełnia wymogi z minusów: -brak klimatyzacji -brak windy -hałas z zewnątrz (mewy,sąsiedzi) klimatyzator pozwoliłby na nieotwieranie okien -zbyt jasne rolety w sypialni (o 3 rano już nie da się spać) -warto opisać wymiary garażu (nie jest zbyt duży )
6 Lip 2020
Więcej
9 / 10 Pokój

wystrój nieco z poprzednich lat utrzymujący się niezbyt miły zapach

9 / 10 Lokalizacja

ok

10 / 10 Obsługa

wszystko ok jedynie przy tłumaczeniu dojazdu i wjazdu do bramy nie używałbym punktu orientacyjnego "klub biznesmena" a ew zielona restauracja, zielony club, brama tuż za rogiem,etc

10 / 10
Marcin K.
Ładne i czyste domki. Obiekt w pełni wyposażony ! Polecam w 100% Myślę ze w bardzo gorące dni przydałaby się klimatyzacja! Prąd i tak jest dodatkowo Płatny.
5 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój

Bardzo czyste !

7 / 10 Lokalizacja

Ponad 1 km do plaży ale można podjechać samochodem ;

10 / 10 Obsługa
10 / 10
Grit
Erholsamer und schöner Urlaub! Alles in allem war der Urlaub sehr schön. Empfehlenswert!
5 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
David
Super ruhige, schöne, gepflegte Anlage. Super für entspannende Tage
2 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Jakub
2 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
dr Anna .
Cicha dzielnica, blisko morza, dostępne rowery, pokój wyposażony we wszystko co potrzebne. Wracamy wypoczęci i zrelaksowani.
29 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój

Pokój czyściutki, zdezynfekowany, dostępne środki do dezynfekcji rąk. Wygodne łózko, Wyjście na taras ze stolikiem krzesłami i leżakiem.

10 / 10 Lokalizacja

Akurat dla nas największą atrakcją była możliwość oderwania się od codziennej bieganiny i gwaru, przeżycia kilkunastu pięknych dni odpoczynku, spacerów plażą.

10 / 10 Obsługa

Obsługa bardzo uprzejma, reaguje szybko na telefon w każdej sprawie.

10 / 10
Marek K.
Super
28 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Dariusz D.
Wszystko nam się podobało. Domki dobrze położone w pełni wyposażone. Ładnie zagospodarowany teren ośrodka. Dobra kontakt z właścicielem. Polecam.
23 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
9 / 10 Lokalizacja
9 / 10 Obsługa
10 / 10
Magdalena S.
Apartament super
20 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój

Czysty i przestronny apartament Taras

10 / 10 Lokalizacja

Bardzo blisko plaży

10 / 10 Obsługa

Dobry kontakt z właścicielem

9 / 10
Mirosława K.
dobre połozenie- blisko morza, niestety bliskość innych obiektów brak przestrzeni obniża ocenę
9 Cze 2020
Więcej
9 / 10 Pokój

bardzo czysty apartament z bardzo dobrym wyposażeniem i niezwykle funkcjonalny, niestety widok na domki tuż przy tarasie obniża ocenę

10 / 10 Lokalizacja

blisko plaży zdala od atrakcji

10 / 10 Obsługa

Miła i bardzo sprawna obsługa pana Mirka

10 / 10
SŁAWOMIRA R.
Wszystko ok.
2 Cze 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Joanna
Pokoje i kuchnia wystarczająco przestronne, z niemal wszystkimi niezbędnymi rzeczami nawet na bardzo długi pobyt. Jedyny minus to brak ładnego widoku z okien i balkonu (wychodzą wprost na blok naprzeciw) oraz brak patelni. Ekstra bonus - miejsce garażowe z zamykaną bramą (niestety duże SUV-y lub vany mogą się do niego nie zmieścić).
29 Lut 2020
Więcej
9 / 10 Pokój

Pokoje i łazienka bardzo czyste, bez pyłku kurzu. Pomieszczenia wystarczająco przestronne, dobrze wyposażone nawet na dłuższy pobyt- czteropalnikowa płyta grzejna, pralka, ekspres do kawy, odkurzacz. Możliwość rozpakowania ubrań na półki w garderobie. In minus: na balkonie zauważyliśmy kilka kawałków szkła, ponadto widok z okien i balkonu wprost na usytuowane bardzo blisko bloki.

10 / 10 Lokalizacja

Położenie genialne- 1 minuta piechotą do plaży (praktycznie licząc od wyjścia z mieszkania), do promenady nadmorskiej, do parku. Wokół mnóstwo całorocznych lokali gastronomicznych przeróżnego typu (od lodów po kuchnię japońską). Sklep tuż pod domem. Pomimo położenia w centrum zimą w mieszkaniu było cichutko.

10 / 10 Obsługa

Gospodarz bardzo uprzejmy, dyspozycyjny, kontakt bezproblemowy.

9 / 10
Torsten
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Norman Kleinoth
Sehr nettes Personal und eine gute Ausstattung. Außerdem sind die Bungalows sehr gemütlich.Die Wände sind sehr hellhörig.
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Angelika
Beautiful houses with a beautiful beach nearby! All very tasteful, owners thought of everything (bin liners, a few dishwasher taps, coffee machine etc), pretty house, secure, owners listened to our suggestions (we asked them to switch the rear external lights off close to the bedrooms), really made an effort, very clean. Great value for money. Even BBQ outside. The new road from Stettin to Kolberg is amazing and makes travelling very convenient. Cant wait to visit the area during the summer.The separating walls between the houses are a bit thin and sound travels easily. Electricity has to be paid extra according to the meter reading. Had to wait a bit for the keys as we arrived after 5pm.
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Michaela
Ein wunderschöner Aufenthalt über Silvester in guter Lage zum Meer! Sehr sauber, nette Vermieter und ganz wunderbare HolzhäuserDie Beleuchtung am Haus ist in der Nacht zu hell und sollte deshalb gegen 22:00 Uhr ausgeschalten werden.
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa