preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.5 / 10
Lokalizacja
8.8 / 10
Pokój
9.8 / 10
Obsługa
9.7 / 10
9 / 10
Isabel
Tolles Haus, super Ausstattung kommen gerne wieder! Tolles Haus, alles sehr sauber und neue!
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Regina
Tolle Unterkunft! Alles ganz neu! Schöne Gegend, ein tolles Urlaub!
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Michael Ludwig
Alles super gerne wieder!!!
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Thomas Methner
Super Ausstattung. Alles i.O.Häuser sind recht hellhörig.
8 Lut 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Isabel
Tolles Haus, super Ausstattung kommen gerne wieder! Tolles Haus, alles sehr sauber und neue!
29 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Angelika
Beautiful houses with a beautiful beach nearby! All very tasteful, owners thought of everything (bin liners, a few dishwasher taps, coffee machine etc), pretty house, secure, owners listened to our suggestions (we asked them to switch the rear external lights off close to the bedrooms), really made an effort, very clean. Great value for money. Even BBQ outside. The new road from Stettin to Kolberg is amazing and makes travelling very convenient. Cant wait to visit the area during the summer.The separating walls between the houses are a bit thin and sound travels easily. Electricity has to be paid extra according to the meter reading. Had to wait a bit for the keys as we arrived after 5pm.
11 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Michaela
Ein wunderschöner Aufenthalt über Silvester in guter Lage zum Meer! Sehr sauber, nette Vermieter und ganz wunderbare HolzhäuserDie Beleuchtung am Haus ist in der Nacht zu hell und sollte deshalb gegen 22:00 Uhr ausgeschalten werden.
6 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Regina
Tolle Unterkunft! Alles ganz neu! Schöne Gegend, ein tolles Urlaub!
6 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Norman Kleinoth
Sehr nettes Personal und eine gute Ausstattung. Außerdem sind die Bungalows sehr gemütlich.Die Wände sind sehr hellhörig.
6 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Thomas M.
Tolle Ferienhäuser mit super Ausstattung. Etwas hellhörig.
5 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
8 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Sylwia S.
Czysto, pełne wyposażenie, blisko nad morze- ważne jak się ma małe dzieci, możliwość korzystania z rowerów. Miejsce parkingowe. Polecam!!
4 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9.5 / 10
Thomas Methner
Super Ausstattung. Alles i.O.Häuser sind recht hellhörig.
4 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Torsten
4 Sty 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Barbara B.
Bardzo atrakcyjny apartament, bardzo wygodne łóżko, duży telewizor funkcjonalna kuchnia i łazienka oraz przemiły właściciel
3 Sty 2020
Więcej
9 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
9 / 10 Obsługa
10 / 10
Michael Ludwig
Alles super gerne wieder!!!
13 Paź 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej Sroczynski
Ogólnie bardzo byliśmy zadowoleni domki jak najbardziej zgadzają się że zdjęciami tak jak z opisem, właściciele mili zawsze pomocni jak coś trzeba było zapytać naprawdę z czystym sumieniem Polecam!! Napewno wrócę tam Jeszcze.
9 Wrz 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej Sroczynski
Ogólnie bardzo byliśmy zadowoleni domki jak najbardziej zgadzają się że zdjęciami tak jak z opisem, właściciele mili zawsze pomocni jak coś trzeba było zapytać naprawdę z czystym sumieniem Polecam!! Napewno wrócę tam Jeszcze.
29 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
agnieszka a.
Świetne miejsce na odpoczynek z rodziną. Polecam.
5 Sie 2019
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa