preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.8 / 10
Lokalizacja
9.5 / 10
Pokój
9.9 / 10
Obsługa
9.9 / 10
10 / 10
Rolbiecki
17 Paź 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Łukasz
Idealne miejsce na odpoczynek! Bardzo dobre wyposażenie domku, było w nim wszystko, tj. akcesoria kuchenne, sztućce, garnki, talerze, miski, szkło. Każdy domek posiada murowany grill. Dwa tarasy. Dodatkowy plus stanowi klimatyzacja. Na posesji dostępna sauna i jazzuci za dodatkową opłatą, a także miejsce na ognisko. W domku było bardzo czysto, zaś właściciele było bardzo sympatyczni i bezproblemowi. Dostępne są także śniadania, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo Pani Dorota zawsze proponowała różne posiłki na ciepło. Pobliskie jezioro bardzo czyste.Małym minusem jest to ze nad jezioro i do sklepu trzeba jechać autem, rekompensuje to jednak cicha i spokojna okolica, w której można odpocząć i udać się na spacer po pobliskich lasach.
25 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ewa
Przepiękna okolica. Cisza, spokój Duży ogród gdzie można usiąść i wypić poranną kawę.Przemili właściciele
20 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Bartłomiej
14 Sie 2022
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Mariusz
9 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Krystian
5 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Anna
Miejsce godne polecenia Wspaniała okolica. Spokój i cisza. Piękny ogród z miejscami do wypoczynku i relaksu. Sympatyczni i życzliwi właściciele.-
3 Sie 2022
Więcej
7.5 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ewa
2 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Joanna
1 Sie 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Damian
Subiektywna opinia. Przepiękna okolica, obiekt położony w lesie (dosłownie). Cisza i spokój z dala od drogi. Przepiękny i duży ogród. Codzienne odgłosy żurawi robiące duże wrażenie dla kogoś od zawsze mieszkającego w mieście. Bardzo mili, życzliwi i zawsze uśmiechnięci właściciele. :)Jedną rzeczą do której mogę mieć małe zastrzeżenie to aneks kuchenny, niewielki na 5 pokoi i bez możliwości podgrzania czegokolwiek, a dla rodziny z dziecmi to by się przydało. Dlatego rodzinom polecam domek, też mają w ofercie i w pełni wyposażone, polecam. Drugim takim malutkim zastrzeżeniem jest gość, który przyjeżdża do właścicielki ( chyba rodzina) niemiły, naburmuszony, nadęty człowieczek( przeciwieństwo właścicielki). Pewnie też ma pokoje i zazdrosny :) ale to tylko moja insynuacja. Podsumowując pobyt udany :)
31 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
MAGDALENA
Super Domek jest piękny, na zewnątrz jest mnóstwo przestrzeni która jest bezpieczna dla dzieci. Okolica jest bardzo spokojna, miejsce idealne by się zresetować i odpocząć. Właściciele bardzo sympatyczni. Polecam! :)
28 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Jimmy
Fantastic cottage, where everything is thought of. The fascilities are completely new in a calm and beautyful area.
26 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
raburska
Z czystym sumieniem polecam to miejsce
22 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Natalia
Czysty, zadbany pokój. Cisza i spokój. Urokliwe miejsce.
17 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Jagoda
Ośrodek z wielką, zielona przestrzenią ❤️ idealny na ucieczkę od zgiełku miasta :) miejsce na grilla, ognisko, wypoczynek na trawce - wszystko jest :) Co również bardzo istotne, Pani właścicielka jest przemiłą i przesympatyczną osobą :)Niuanse, ale to przychodzi mi na myśl: - Pokój który wynajmowaliśmy miały dość cienkie ściany, dlatego słyszałyśmy czasami jak nasz sąsiad kicha za ścianą obok :) - Materace były również dość twarde. Osobiście mi to nie przeszkadzało, jednak warto na to zwrócić uwagę
15 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Tomasz
10 Lip 2022
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Aleksandra
Ciche i spokojne miejsce. Bardzo mili właściciele. Polecam śniadania, bo jest dużo i smacznie.
7 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Vitaliy
7 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Ala
Wiejski klimat, cisza, spokoj, nowoczesne wyposazenie domku, cudowne psiaki i sympatyczni wlasciciele
6 Lip 2022
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Przemysław
Cisza i spokój
6 Lip 2022
Więcej
7.5 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa