preloader
  • Oferty
  • Opinie
  • Moja rezerwacja

Opinie

Ogólne
9.8 / 10
Lokalizacja
9.5 / 10
Pokój
9.9 / 10
Obsługa
9.9 / 10
10 / 10
M_K_D
Świetne miejsce! Piękne, niesamowicie zadbane miejsce, sporo miejsca na wieczorne pogaduszki pod chmurką. Pyszne, obfite śniadania, sporo opcji dla wegetarian. Właściciele pomocni i uśmiechnieci :)
21 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Hanna
Super pobyt, polecam gorąco . Piękne miejsce , absolutna cisza. Przemili gospodarze , smaczne śniadanka . Fajny plac zabaw dla dzieci . Mam nadzieję ze uda mi sie tam wrócić .
20 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Izabela
Super obsługa. Bardzo dobre jedzenie. Czyste pokoje. Piekne otoczenie. Polecam
20 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Łukasz
19 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Paweł
Szczególne miejsce na relaks Piękne miejsce na uboczu położone blisko lasu. Zadbany, kwiecisty teren obiektu posiadający przeróżne udogodnienia jak plac zabaw dla dzieci, trampolina oraz wiele miejsc do wypoczynku. Przepyszne i różnorodne śniadania serwowane przez przesympatyczna Panią Gospodynie. Bardzo polecam!Wypadnięte gniazdka kontaktu aczkolwiek jest to malutki minus w porównaniu do całokształtu.
16 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Justyna
15 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
7.5 / 10 Lokalizacja
7.5 / 10 Obsługa
10 / 10
Marcin
14 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Marta
Przepiękne miejsce w pobliżu lasu z cudownie zagospodarowanym terenem + pycha śniadania <3 Najlepsze gofry marchewkowe z domowej roboty konfiturą pani Doroty. Piękne miejsce z dala od ludzi, przepięknie zielony ogród i teren do oglądania gwiazd <3 atmosfera, jaką tworzy pani Dorota sprawia, że miejsce jet wyjątkowe i chce się tam wracać!
13 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Andrzej
- przestronny domek, kompletnie wyposażony, nowoczesny - spokojna okolica, można się rozkoszować spożywaniem posiłków na zewnątrz w kompletnej ciszy (nie licząc odgłosów przyrody :-)) - bardzo mili właściciele
11 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Paweł
Idealne by wypocząć od miasta i hałasu Śniadania rewelacja. Bardzo pyszne. Wszystko podane jako stół szwedzki. Właścicielka obiektu bardzo miła i pomocna. Obiekt idealny by wypocząć od zgiełku miasta czy też hałasu. Pokój fajny, materace rzeczywiście wygodne tak jak pisali wcześniej w opiniach. Bardzo udany pobyt w tym obiekcie.
11 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Dawid N.
Profesjonalna i miła obsługa. Miejsce gdzie można się naprawdę zrelaksować i odpocząć, cisza, spokój. Przepiękny teren. Właściciele to cudowni ludzie, pomocni, można porozmawiać o wszystkim.
11 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Dorota Pawelec
Pani Dorota i Pan Jarek, stworzyli miejsce absolutnie magiczne! Pokoje są mega czyste, obejście zadbane, duże, dzięki czemu mieliśmy poczucie prywatności, której mimo wszystko za bardzo nie szukaliśmy, bo Gospodarze i obecni goście były absolutnie czarujący! Śniadania pyszne, bardzo obfite, atrakcje dla dzieci zapewnione - córka nie chciała wracać do domu, w pobliżu malownicze ścieżki rowerowe. Budziły nas żurawie, a za oknem po łące biegało stado koni. Widoki bajkowe i spokój... Z całego serca polecam i bardzo, bardzo dziękuję za nasz parę dni w Willi Mycyny
11 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Agnieszka
10 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Robert
5 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Waldemar
Zwiedzanie i wypoczynek. Cisza i spokój, na uboczu a jednak wszędzie blisko można dojechać. Doskonałe miejsce z którego można zwiedzać okolicę. Śniadania obfite i duży wybór potraw. Miła obsługa. Miejsce godne polecenia. Otoczenie zadbane , ciekawa aranżacja ogrodu. Dużo miejsca do relaksu i wypoczynku.
3 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Katarzyna
Świetna lokalizacja, cisza spokój, dużo przestrzeni do wypoczynku, kąpiel w jaccuzi REWELACJA
3 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Teresa
To jest odkrycie roku! Piękny teren, duży pokój, najwygodniejsze łóżko na jakim spaliśmy kiedykolwiek na urlopie. Przemiła właścicielka! I przepyszne sniadania - tak się najadaliśmy ze obiad wjeżdżał dopiero ok 16
3 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz
To był najlepszy pobyt na Warmii !!! Witam, Serdecznie polecam Wille Mycyny!!! Jeżeli zależy Ci na spokojnej okolicy, to to jest idealne miejsce. Cisza w około, bliskość natury , las , łąki i jeziora są na wyciągnięcie ręki. Polecam wycieczki rowerowe jak i piesze. W pobliżu jest sporo miejsc do zwiedzania, polecam Muzeum Budownictwa Ludowego w Olsztynku. Jeżeli chodzi o sam obiekt , to jest to bardzo wyjątkowe miejsce, przygotowane z sercem, specjalnie dla wypoczywających. Miejscówki pod drzewami robią wyjątkowe wrażenie. Stodoła została świetnie zaaranżowana i można w niej poćwiczyć , zagrać w ping-ponga czy po prostu urządzić potańcówkę :) Pani Dorota, która serwuje przepyszne śniadania, zawsze doradzi co można w okolicy zobaczyć ciekawego. Bardzo polecam tym, którzy szukają spokoju i bliskości natury.Nie podobało mi się, że musieliśmy z stamtąd wyjechać :)
2 Sie 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
10 / 10
Tomasz
31 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa
9 / 10
Kamil
31 Lip 2020
Więcej
10 / 10 Pokój
10 / 10 Lokalizacja
10 / 10 Obsługa